Gezellig vakantiehuis Norg

Gezellig vakantiehuis Norg: Brummel natuurlijk!

De Brummel is een gezellig vakantiehuis Norg midden in de natuur. Vlakbij Norg, in de Kop van Drenthe. Daarom een plek om lekker bij te komen! Loop zo uit het huisje het uitgestrekte bos van de Oosterduinen in. Of pak de fiets, en ga via de landweg langs het huisje naar de vele fietspaden in de omgeving. Verken het unieke Norger esdorpenlandschap, fiets naar Veenhuizen of bezoek de hunnebedden bij het Noordsche Veld. Thuis blijven kan natuurlijk ook, een boek lezen terwijl de kinderen in de grote bostuin ravotten. Tot slot bieden Digitenne TV en Wifi vertier op regenachtige dagen.

“Hebben genoten in het leuke boshuis, komen zeker terug!”

De houten vakantiewoning is omgeven door een oorspronkelijke bostuin op ruim 1200 m2 eigen grond. Aan de ene kant kunt u ‘s ochtends op een bankje genieten van de opkomende zon, en kijkt u uit over de akkers. Met geluk ziet u een ree over het land rennen. Aan de andere kant ligt het terras met veel privacy.

Inrichting van het huisje

Het gezellig ingerichte huisje is geschikt voor maximaal 2 personen. In de grote slaapkamer staat een twee-persoonsbed, met heerlijke nieuwe matrassen. De tweede, kleinere slaapkamer is met een stapelbed ideaal voor kinderen; voor volwassenen vinden we het te krap en ‘basic’.

Vanuit de keuken kijkt u uit over het land. In de badkamer zijn een douche, WC en wastafel. Een gaskachel verwarmt het huisje als het koud is. U kunt gebruik maken van wifi, Digitenne tv, radio/CD-speler, spelletjes en veel informatie over de omgeving. In het schuurtje is plaats voor uw fietsen. Parkeren op eigen terrein. Om het huisje fris en schoon te houden: geen huisdieren, niet roken binnenshuis.

Meer weten over gezellig vakantiehuis Norg?

We horen het graag als u nog vragen hebt!

Vakantiehuis Norg op youtube
Een filmpje over Brummel vakantiehuis Norg

Brummel Vakantiehuis bij Norg Drenthe |vakantiehuisbrummel.nl

De fraaie ligging van de Brummel

Vakantiehuis Brummel (Norg, Drenthe) in de Krant
Een interview in de krant