Online reserveren

U kunt Brummel vakantiehuis Norg in vier stappen eenvoudig online reserveren.

1. Check beschikbaarheid

Vanaf 1 maart 2021 is het huisje weer te huur voor korte en langere vakanties. Kijk om te beginnen in de kalender hieronder of de Brummel beschikbaar is in de periode die u op het oog hebt. Op ‘groene’ data is het huisje beschikbaar, op ‘rode’ data is het bezet. In de kalender ziet u steeds een blok van 3 maanden; klik op de pijltjes of scroll naar rechts voor latere maanden.

In verband met Corona is het huisje de komende tijd voor maximaal 2 personen te huur.

2. Check prijzen

Op de pagina Prijzen kunt u de kosten zien van het huren van de Brummel in de periode die u op het oog hebt.

3. Voer data van reservering in in kalender

Vervolgens geeft u in de kalender hieronder aan in welke periode u uw vakantie in het huisje wilt doorbrengen. Klik in de kalender alle dagen van uw periode in, inclusief de dag waarop u wilt arriveren, én de dag van vertrek. Een reservering kan alleen ingaan op een vrijdag of een maandag. U kunt reserveren per :

  • week, van vrijdag tot en met vrijdag
  • week, van maandag tot en met maandag
  • weekend, van vrijdag tot en met maandag
  • midweek, van maandag tot en met vrijdag

4. Vul enkele andere gegevens in voor de huurovereenkomst

Tot slot vult u in het formulier onder de kalender wat gegevens in die nodig zijn voor de huurovereenkomst. Als u klaar bent, vergeet niet op “verzenden” te klikken.

Vervolg: afspraken in de huurovereenkomst

Meestal op dezelfde dag dat wij uw reservering ontvangen, mailen wij u een huurovereenkomst. Indien u instemt met de huurovereenkomst, kunt u deze ondertekenen en naar ons mailen of sturen. Dan is de reservering geregeld! Wij sturen u daarvan een bevestiging per mail.

Kalender word geladen......