Online reserveren

U kunt Brummel vakantiehuis Norg in vier stappen eenvoudig online reserveren. Door te reserveren, stemt u in met onze algemene voorwaarden. 

1. Check beschikbaarheid

In 2022 is het vakantiehuis weer te huur voor korte en langere vakanties tussen half mei en half oktober. Kijk in de kalender hieronder of de Brummel beschikbaar is in de periode die u op het oog hebt. Op ‘groene’ data is het huisje beschikbaar, op ‘rode’ data is het bezet. In de kalender ziet u steeds een blok van 3 maanden; klik op de pijltjes of scroll naar rechts voor latere maanden. 

2. Check prijzen

Op de pagina Prijzen kunt u de kosten zien van het huren van de Brummel in de periode die u op het oog hebt.

3. Voer data van reservering in in kalender

Vervolgens geeft u in de kalender hieronder aan in welke periode u uw vakantie in het huisje wilt doorbrengen. Klik in de kalender alle dagen van uw periode in, inclusief de dag waarop u wilt arriveren, én de dag van vertrek. Een reservering kan alleen ingaan op een vrijdag of een maandag. U kunt reserveren per :

  • week, van vrijdag tot en met vrijdag
  • week, van maandag tot en met maandag
  • weekend, van vrijdag tot en met maandag
  • midweek, van maandag tot en met vrijdag

4. Vul enkele andere gegevens in voor de huurovereenkomst

Tot slot vult u in het formulier onder de kalender wat gegevens in die nodig zijn voor de huurovereenkomst. Als u klaar bent, vergeet niet op “verzenden” te klikken.

Vervolg: afspraken in de huurovereenkomst

Meestal op dezelfde dag dat wij uw reservering ontvangen, mailen wij u een huurovereenkomst. Indien u daarmee instemt, kunt u deze ondertekenen en naar ons mailen of sturen. Dan is de reservering geregeld! Wij sturen u daarvan een bevestiging per mail.

Kalender word geladen......