Reserveren

U kunt Brummel vakantiehuis Norg in vier stappen eenvoudig online reserveren. 

1. Check beschikbaarheid

U kunt reserveren voor vakanties in 2023 van mei tot en met oktober. Kijk in de kalender hieronder of de Brummel beschikbaar is in de periode die u op het oog hebt. Op ‘groene’ data is het huisje beschikbaar, op ‘rode’ data is het bezet (‘oranje’ data zijn voorlopig gereserveerd). In de kalender ziet u steeds een blok van 3 maanden; klik op de pijltjes of scroll naar rechts voor latere maanden. 

2. Check prijzen

Op de pagina Prijzen kunt u de kosten zien van het huren van de Brummel in de periode die u op het oog hebt.

3. Voer data van reservering in in kalender

Vervolgens geeft u in de kalender hieronder aan in welke periode u uw vakantie in het huisje wilt doorbrengen. Klik in de kalender alle dagen van uw periode in, inclusief de dag waarop u wilt arriveren, én de dag van vertrek. Een reservering kan alleen ingaan op een vrijdag of een maandag. U kunt reserveren per :

  • week, van vrijdag tot en met vrijdag
  • week, van maandag tot en met maandag
  • weekend, van vrijdag tot en met maandag
  • midweek, van maandag tot en met vrijdag

4. Vul enkele andere gegevens in voor de huurovereenkomst

Tot slot vult u in het formulier onder de kalender in, die gegevens nemen we op in een huurovereenkomst. Als u klaar bent, vergeet niet op “verzenden” te klikken. Door te reserveren, stemt u in met onze algemene voorwaarden.

Kalender word geladen......

Vervolg: de huurovereenkomst

Meestal op dezelfde dag dat wij uw reservering ontvangen, mailen wij u een huurovereenkomst. Indien u daarmee instemt, kunt u deze ondertekenen en naar ons mailen of sturen. Dan is de reservering geregeld! Wij sturen u daarvan een bevestiging per mail.